PHOTOGRAPHER: Vadim Nikitin-MadMax

Hei!

Nimeni on Vadim Nikitin, olen valokuvaaja. Luova lempinimi sosiaalisessa mediassa on Mad Max. Miksi? Kysyt ?! Koska rakastan hullujen ideoiden toteuttamista maksimaalisesti!


Yli kymmenen vuotta sitten kiinnostuin valokuvaamisesta. Eräänä päivänä tajusin, että jos haluan edelleen kehittyä valokuvauksen parissa, niin urani  täytyy saada päätökseen. Voin sanoa luottavaisin mielin, että en ole katunut valintaani. Lisäksi työlläni on faneja, joista tuli asiakkaita, joten harrastuksesta tuli ammatti.


En ole koskaan kuvannut vain rahan takia, enkä varmasti tule koskaan tapahtumaan. Ensinnäkin minulle, kuten edellä mainittiin, valokuvaus on harrastus ja suosikkiasia. Olen iloinen, että se antaa asiakkailleni onnellisia muistoja, ja muistolla, kuten tiedätte, ei ole hintaa.


Olen syntynyt Valko-Venäjällä. Valmistunut taidekoulusta ja korkeakoulusta. Suoritettu valokuvaajien ammattikoulutuskurssit oppilaitoksessa. Myöhemmin olen tehnyt yhteistyötä mallitoimistojen, muotikoulujen ja suunnittelijoiden kanssa (National Beauty School, Fashion Mill, Alexander Varlamov, Miss Belarus 2014 ja monet muut). Vuonna 2015 avasin oman lahjakkuustoimistoni. Onnistuneen alun jälkeen käynnistin rinnakkaisen projektin “The Unified Catalog of Talents”. Mutta koska Valko-Venäjän tilanne ei ole koskaan ollut vakaa ja turvallinen mallinnusalalla – jouduin sulkemaan kaikki projektit vuonna 2017, muuttamaan Suomeen ja aloittamaan uuden elämän.
Tällä hetkellä haluan kehittää ja jakaa kokemuksiani valokuvauksesta, mallintyöstä ja muista tämän toiminnan näkökohdista.”

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *