Nuorisoa eri aloitteessa tukeva organisaatio Logrus ry on järjestö, joka kannustaa nuoria eri aloitteissa: koulutuksessa, kulttuurissa ja urheilussa. Me pyrimme auttamaan nuoria tehdä oma elämänsä kiinnostavammaksi. Me avaamme perspektiivin. Me edustamme venäläiskielisen nuorison kiinnostukset Suomessa ja emme ole vastaan jos joku puhuu toista kieltä. Me arvostamme omaa kulttuuria ja kieltä ja avaamme tiet integraatiolle yhteen kulttuuri tilaan, yhdistettyyn Eurooppaan. Vastustamme rasismia. On vaikea kuvailla kaikki järjestömme toimet. Järjestö luo säännöllisesti erilaisia projekteja, joihin voivat osallistua kaikki halukkaat. Me teemme erilaisia kiinnostavia asioita esimerkiksi: osallistumme erilaisiin festivaaleihin, vietetään seminaareja, kisoja, kerhoja ja leirejä; järjestämme nuorten taideryhmiä, matkoja, konsertteja ja iltoja.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *